Shopping cart is empty
 
English Polski Spanish 
Search For a Manual
 

(e.g. AA-V20EG JVC, ZX-7 Sony )
PayPal 1000+ rating Secure, Encrypted Checkout.
 
Who's Online
There currently are 298 guests online.
Categories
Information
Featured Product
Home >> MARYNEN >> CMC60R Owner's Manual
 
 0 item(s) in your cart 

MARYNEN CMC60R
Owner's Manual


Tweet about this product and get $1.00 of store credit for instant use!
  • Download
  • PDF Format
  • Complete manual
  • Language: Dutch
Price: $4.99

Description of MARYNEN CMC60R Owner's Manual

Complete owner's manual in digital format. The manual will be available for download as PDF file after You purchase it.

Owner's Manual ( sometimes referred to as User's Guide or User's Manual ) contains information on how to use Your device. After placing order we'll send You download instructions on Your email address.

The manual is available in languages: Dutch

Not yet ready
You must purchase it first

Customer Reviews
There are currently no product reviews.
Other Reviews
 VP-A30 SAMSUNG Owner's Manual by Johan Lund;
My first manual from Owner-Manuals.com but not the last! I am very satisfied with the easy ordering and promt delivery of a manual I did not find anywhere else.
 PE1644 PHILIPS Owner's Manual by Thijs Werkman;
This manual is very helpfull to use the Power Supply. All technical information has been available. For service use the circuit diagrams are very good. Thanks .
 SATELLIT 2100 GRUNDIG Owner's Manual by Jean-Robert LAROCHE;
Very comprehensive document which is a must-have for any Satellit 2100 owner whose set up is somewhat intricate. Due to the bad quality of the pictures that are rather dark and a bit blurred I gave 4-star feedback.
 SA-GX505 TECHNICS Owner's Manual by David Salars;
The manual was missing 2 pages but when I presented the problem to the company they made every attempt to get the 2 pages to me, when they couldn't they refunded my money. A very pleasing and easy transaction. The manual they provided was the original, it was concise and to the point. I plan to do business with this company again when should the need arise.
 CT-W502R PIONEER Owner's Manual by tom dolfin;
The owners manual is very good. all my how to questions were answered in detail.

Text excerpt from page 9 (click to view)
Tips voor het gebruik van de gasbranders
Draai om te beginnen de knop altijd op symbool âgrote vlamâ ( ) en kies daarna de gewenste stand. De buitenkant van de vlam is veel heter dan de binnenkant. Daarom moeten de punten van de vlam de bodem van de pan raken. Te grote vlammen betekenen gasverspilling. Voor het koken op gasbranders hoeven de pannen geen vlakke bodem te hebben; de vlam raakt de bodem en verdeelt de hitte over het gehele oppervlak. Pannen met een dunne wand geven de warmte sneller aan de inhoud door dan pannen met een dikke wand. Omdat de hitte niet gelijkmatig over de panbodem wordt verdeeld, worden de levensmiddelen soms slechts gedeeltelijk verhit. Daarom dient u regelmatig te roeren. Een dikke panbodem voorkomt gedeeltelijke oververhitting omdat deze voldoende thermische compensatie biedt. Gebruik geen al te kleine pannen. Brede en lage pannen zijn geschikter dan smalle en hoge pannen omdat ze voor snellere opwarming zorgen. Het koken gaat niet sneller als u een smalle pan op een grote brander zet. Het resultaat is alleen gasverspilling. Zet kleine pannen op een kleine brander en grote pannen op een grote brander. Plaats een deksel op de pan om het gasverbruik te reduceren.

Tips voor het gebruik van de oven
Gebak
Verwarm de oven minstens 10 minuten voor, tenzij anders wordt aangegeven. Open de ovendeur niet als u gerechten bereidt die moeten rijzen (bijv. gistdeeg); de straal koude lucht stopt het rijzingsproces. Om te controleren of gebak gaar is, steekt u er een cocktailprikker in: als deze er schoon uitkomt, is het gebak klaar. Wacht tot minstens 3/4 van de baktijd om is voordat u deze controle uitvoert. Als gebak aan de buitenkant gaar is, maar aan de binnenkant nog niet, zijn een lagere temperatuur en een langere baktijd nodig. Als het gebak droog is, zijn een hogere temperatuur en een kortere baktijd nodig. Vlees dat van binnen rood moet blijven braadt u eerst op een hoge temperatuur, daarna verlaagt u de temperatuur. De braadtemperatuur voor wit vlees kan van begin tot einde gematigd zijn. U kunt controleren hoe gaar het vlees is door er met een vork op te drukken: als het vlees niet meegeeft, is het gaar. Wacht na het braden minstens 15 minuten voordat u vlees gaat snijden, zo gaat er geen braadvocht verloren. U kunt borden en schalen op de laagste temperatuur in de oven warmhouden.

Vis
Kies voor kleine hoeveelheden vis altijd een hoge temperatuur. Kies voor middelgrote hoeveelheden vis eerst een hoge en dan geleidelijk een lagere temperatuur. Kies voor grote hoeveelheden vis een gematigde temperatuur. Controleer of gebakken vis gaar is door voorzichtig een stukje op te tillen; het visvlees moet gelijkmatig wit en ondoorschijnend zijn, behalve natuurlijk bij zalm, forel e.d.

Vlees
Vlees dat u in de oven wilt braden moet minstens 1 kg wegen, anders wordt het te droog. Als u vlees met een lekker kleurtje wilt, gebruik dan heel weinig olie. Als het vlees mager is, gebruik dan olie of boter of beide. Als het vlees een reep vet heeft, zijn boter of olie niet nodig. Als het vlees slechts aan één kant een reep vet heeft, leg deze kant dan naar boven; als het vet smelt, verspreidt het zich over de rest van het vlees. Rood vlees dient u een uur van te voren uit de koelkast te halen, anders kan het door de plotselinge temperatuurwisseling taai worden. Het vlees, vooral rood vlees, niet vóór het braden al zouten; zout onttrekt sap en bloed aan het vlees, waardoor er geen bruin korstje kan ontstaan. Haal het vlees na de helft van de braadtijd even uit de oven om het te zouten. Zet het vlees in een lage schaal in de oven; een hoge schaal houdt de warmte tegen. U kunt het vlees in een ovenvaste schaal of direct op het rooster leggen. Zet dan de braadslede onder het rooster om het braadvocht op te vangen. Ingrediënten voor jus voegt u direct toe als het vlees een korte braadtijd nodig heeft, anders gedurende de laatste 30 minuten van de braadtijd.

Grilleren
Onderstaande levensmiddelen zijn geschikt om te grilleren: - vlees in plakken of stukken in verschillende maten, maar niet al te dik; - gevogelte in tweeën gesneden en plat gedrukt; - vis; - sommige soorten groente, bijv. courgettes, aubergines, tomaten; - spiezen met vlees of vis en zeevruchten. Vlees en vis met wat olie bestrijken en op het rooster leggen. Vlees pas tegen het einde van de grilltijd zouten; vis vóór het grilleren aan de binnenkant zouten. Afhankelijk van de dikte van het vlees plaatst u het rooster dicht bij of ver van het grillelement. Zo voorkomt u dat het

9

You might also want to buy

$4.99

SX-K700 TECHNICS
Owner's Manual

Complete owner's manual in digital format. The manual will be available for download as PDF file aft…

$4.99

CJ-V51 PIONEER
Service Manual

Complete service manual in digital format (PDF File). Service manuals usually contains circuit diagr…

$4.99

SX-PR602 TECHNICS
Service Manual

Complete service manual in digital format (PDF File). Service manuals usually contains circuit diagr…

$4.99

AG7330 PANASONIC
Service Manual

Complete service manual in digital format (PDF File). Service manuals usually contains circuit diagr…

$4.99

AG-7500 PANASONIC
Owner's Manual

Complete owner's manual in digital format. The manual will be available for download as PDF file aft…

$4.99

YB400PE GRUNDIG
Owner's Manual

Complete owner's manual in digital format. The manual will be available for download as PDF file aft…

$4.99

GRAND PRIX ELECTRONIC 754 BECKER
Service Manual

Complete service manual in digital format (PDF File). Service manuals usually contains circuit diagr…

$4.99

CJ-V51 PIONEER
Owner's Manual

Complete owner's manual in digital format. The manual will be available for download as PDF file aft…
>
Parse Time: 0.23 - Number of Queries: 134 - Query Time: 0.045